Przetwory
Żurawina

Ściśle strzeżona receptura daje gwarancję, że smak żurawiny będzie zawsze tej samej, wysokiej jakości. Słoik żurawiny tuż po otwarciu uwodzi zmysły wyjątkowym aromatem. Nie sposób się oprzeć temu, by zajadać żurawinę wprost ze słoika. Dla łasuchów będzie to wyjątkowe trofeum.

Żurawina charakteryzuje się piękną ciemnoróżową barwą oraz delikatnym kwaskowym smakiem.  Zachwyci każdego kto po nią sięgnie. Będzie towarzyszem wszelkich mięs, dodając im elegancji, aromatu i smaku. 

Doskonale współgra z nadziewanym kurczakiem czy indykiem. Pieczeń wołowa oraz pieczony schab również można pięknie „udekorować” żurawiną. Będzie też wspaniale prezentować się jako dodatek do serów, kanapek i przekąsek.

Żurawina ma jeszcze inne cenne walory. Działanie owocu pozytywnie wpływa na stan naszych zębów, układ trawienny oraz na serce. Te zalety wynikają z zawartości bardzo silnych przeciwutleniaczy. Żurawina powinna na stałe zagościć w naszej diecie.

Inne produkty z tej kategorii