Wędliny
Bekon swojski

Swojski bekon to dobry wybór. Ze względu na swoje aromatyczne i smakowe zalety świetnie sprawdzi się jako składnik wielu dań. Urozmaici śniadanie jako główny dodatek do jajecznicy. Będzie ukoronowaniem pysznych szwajcarskich placków rosti podanych na obiad. Świetnie sprawdzi się jako chrupiąca przekąska. Bekon swojski to wynik starannie dobranego, wysokiej jakości mięsa wieprzowego, bez dodatku sztucznych składników. Naturalne przyprawy takie jak jałowiec, ziele angielskie, listek laurowy nadają wyjątkowy i naturalny aromat.

Bekon marynowany w zalewie z dodatkiem krystalicznie czystej wody to prawdziwy rarytas. Jego szerokie zastosowanie w kuchni, piękny aromat oraz walory smakowe sprawiają, że często trafia do naszej kuchni.
Różowe mięso bekonu charakteryzuje się poziomymi, białymi liniami tłuszczyku. To dzięki niemu przy smażeniu nabiera on wyjątkowego smaku i aromatu. Nasz bekon pozbawiony jest fosforanów i glutaminianu sodu.

Inne produkty z tej kategorii